Sóc osteòpata des de fa més de 10 anys i sempre he treballat des del punt de vista holístic que proporciona aquesta eina terapèutica. Amb aquesta finalitat faig servir tècniques estructruals, viscerals i craneosacral i, en ocasions, incorporant altres eines com la Reflexologia Podal o les  Flors de Bach entre d’altres.
D'altra banda i degut a la recerca contínua d'aquest punt de vista holístic vaig decidir graduar-me en psicologia (any 2017) i, posteriorment, cursar un màster en neuropsicologia.El meu objectiu és poder fusionar aquestes dues grans tècniques:
Osteopatia i psicologia en el tractament de les persones. Ja que així és com ho veig: no treballo davant de dolences sinó de persones amb les seves individualitats i particularitats.
Malgrat puc dir que ja des de fa temps ha sigut impossible no
fer-ne una sinergia, vull desenvolupar-ho d’una forma més conscient i que aquest sigui el meu signe d’identitat.


Les teràpies que imparteixo són les que indico, i de les que podreu trobar informació clicant a sobre de l'enllaç:


Contactar con Elena Perez


 
Responsable: LA XIA SCCL
Finalidad: Atender sus consultas y enviarles información comercial de nuestros servicios, incluso por correo electrónico
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Los datos no se transferirán a tercer@s, salvo obligación legal.
Derechos: Tiene derecho a acceder, rectificar y eliminar datos, así como otros derechos, tal como se explica en la sección de información adicional.