L'estil d'Acupuntura que practico està basat en els textos clàssics de la Medicina Tradicional Xinesa i en els corrents japonesos com la Teràpia de Meridians (Keiraku Chiryo) i el mètode Manaka.

Vaig començar a estudiar Medicina Tradicional Xinesa l'any 2007, a l'ESMTC de Barcelona.
En acabar, l'any 2012, me'n vaig anar a la Xina on vaig estar treballant en pràctiques al departament d'acupuntura de l'hospital de medicina tradicional Guang An Men, a Beijing.
Després d'uns mesos a Beijing, me'n vaig anar a la ciutat de Nanjing, on em van incloure en un programa avançat per estrangers i en les pràctiques clíniques en un dels hospitals de medicina integrativa (combinant medicina tradicional i moderna), adscrits a la universitat, així com en una clínica tradicional privada especialitzada en la tècnica de la moxibustió. En acabar a Nanjing, me'n vaig anar a la ciutat de Kunming, a la província de Yunnan, coneguda per la seva tradició herbalista. Allà vaig estar treballant en pràctiques en un dels hospitals adscrits a la universitat, dins de l'àmbit de la Fitoteràpia, en consultes externes als departaments de ginecologia i gastroenterologia.
En tornar de la Xina, l'any 2014, vaig començar la formació en acupuntura japonesa de la mà dels professors Manuel Rodríguez Cuadras i Rayén Anton, a Barcelona.
Més endavant, vaig seguir amb el professor Stephen Birch.
L'any 2016, em vaig enamorar del sistema Engaging Vitality, creat per Chip Chase i Dan Bensky. Engaging Vitality utilitza eines modernes d'escolta osteopàtica (biodinàmica, visceral i cràneo-sacral) en la pràctica de l'acupuntura, així com conceptes i pràctica dels mètodes ancestrals de "cultiu interior" (Nei Dan).
El sistema Enganging Vitality m'ha permès afinar molt més a l'hora d'escollir tant els punts com la manera de treballar-los, que allibera millor la funció normal de tot el sistema, així com a rebre un feedback immediat que em permet veure com respon cada persona al tractament que se li aplica.

Les teràpies que imparteixo són les que indico, i de les que podreu trobar informació clicant a sobre de l'enllaç:

Contactar con Bet Carreras

Responsable: LA XIA SCCL
Finalidad: Atender sus consultas y enviarles información comercial de nuestros servicios, incluso por correo electrónico
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Los datos no se transferirán a tercer@s, salvo obligación legal.
Derechos: Tiene derecho a acceder, rectificar y eliminar datos, así como otros derechos, tal como se explica en la sección de información adicional.
Información adicional: Puede consultar información adicional y detallada sobre Protección de datos en nuestro texto de Política de privacidad