There's no events on this agenda
Cuida't amb Medicina tradicional Mediterrània (duplicate) -
Anaïs El jardí de les bruixes Marca: Anaïs El jardí de les bruixes

Cuida't amb Medicina tradicional Mediterrània (duplicate)

Formació en línia . Pagament únic

Anaïs El jardí de les bruixes

Amb aquest curs aprendràs a cuidar la teva salut física, mental, energètica i emocional, i la dels teus éssers estimats, seguint els preceptes del sistema mèdic ancestral del Mediterrani. Treballarem de manera prà
Ref. TJDLB006
Stock: En Stock
Precio: 187,00 € ( IVA Incluído )
Cuida't amb Medicina tradicional Mediterrània (duplicate) 187,00 €
No disponible
Aprendràs a cuidar la teva salut física, mental, energètica i emocional, i la dels teus éssers estimats, seguint els preceptes del sistema mèdic ancestral del Mediterrani. Treballarem de manera pràctica algunes tècniques d’higiene holística perquè les apliquis al teu dia a dia i aprenguis a mantenir l’equilibri necessari per la salut.  Aquest curs està pensat tant per a qui vulgui iniciar-se en la Medicina Tradicional Mediterrània, com per a tota persona interessada en dur una vida saludable i coherent amb la Natura.

Per a totes les persones interessades en aprendre mètodes de curació i manteniment de la salut a través de les plantes medicinals i els hàbits saludables; persones que vulguin reconnectar amb la filosofia vital de casa nostra i que vulguin recuperar el control sobre la seva pròpia salut amb eines simples però eficients i enriquidores. Tot sota els preceptes de la Medicina tradicional del Mediterrani i el seu sistema energètic.

Imparteix: Anaïs Estrems, terapeuta i remeiera amb 14 anys d’experiència en medicina naturista, iridologia, reflexologia, dietètica, oligoteràpia; especialista en fitoteràpia autòctona, Medicina Tradicional del Mediterrani (incloent tècniques manuals com massatge grec, ventoses i massatge amb pedres) i formulació natural.


Les inscripcions es tancaran el 18 de març.