Anaïs. MTM...k Marca: Anaïs. MTM...k

Cuida't amb Medecina tradicional del Mediterrani

del 17 d'abril a 4 d'agost

Anaïs. MTM...k

Aprendràs a cuidar la teva salut física, mental, energètica i emocional, i la dels teus éssers estimats, seguint els preceptes del sistema mèdic ancestral del Mediterrani.

Per a tothom int
Ref. TJDL001
Stock: En Stock En Stock
Precio: 470,00 € ( IVA Incluído )
Cuida't amb Medecina tradicional del Mediterrani 470,00 €
Treballarem de manera pràctica algunes tècniques d’higiene holística perquè les apliquis al teu dia a dia i aprenguis a mantenir l’equilibri que assegura la salut.

 A diferència del curs avançat en MTM, aquest no és un curs de nivell avançat pensat per terapeutes, sinó un curs per a tota persona interessada en dur una vida saludable.

Durada: 4 mesos, amb un total de més de 50 hores, repartides en classes teòriques, classes pràctiques, i 16 hores de tutories en grup perquè facis aquest camí d’aprenentatge amb un acompanyament constant.

El preu inclou: uns apunts complets i el material necessari per a les pràctiques, accés a una base de recursos complementaris (documentals, PDFs, bibliografia, webs d’interès…), accés a un fòrum d’alumnes,  assessorament i resolució de dubtes online  durant el curs i un mes més. Un cop finalitzat el curs les alumnes mantindran l’accés al fòrum d’alumnes de Medicina tradicional del Mediterrani.

Imparteix: Anaïs