Silvestres i comestibles, aliments que curen -
Anaïs El jardí de les bruixes Marca: Anaïs El jardí de les bruixes

Silvestres i comestibles, aliments que curen

Excursió didàctica

Anaïs El jardí de les bruixes

Dels 350.000 anys que fa que existim, en fa menys de 100 que vam deixar de menjar plantes silvestres. En fer-ho vam obrir la porta a la malaltia. En aquesta excursió t'explicarem com trobar, distingir i aprofitar les plantes silvestres comestib
Ref. JDLB009
Stock: En Stock
Precio: 15,00 € ( IVA Incluído )
Silvestres i comestibles, aliments que curen 15,00 €
No disponible
Dels 350.000 anys que fa que existim, en fa menys de 100 que vam deixar de menjar plantes silvestres. En fer-ho vam obrir la porta a la malaltia. En aquesta excursió t'explicarem com trobar, distingir i aprofitar les plantes silvestres comestibles que creixen al nostre entorn, quins beneficis t'ofereixen i com introduir-les a la teva dieta.

DESTINATARIS: persones interessades en aprofitar els recursos que ens ofereix la natura, recuperar-ne els coneixements dels nostres avantpassats sense oblidar la part científica, i entendre les mancances de la dieta moderna.

LLOC: Poboleda (Priorat)

PLACES LIMITADES: 15 persones.

MATERIAL: us recomanem que porteu calçat còmode per a caminar, cistell, tisores (de podar, de jardí, falçó o alguna eina per tallar les plantes si és que en voleu collir), llapis, goma, càmera de fotos i esmorzar.